Apple, Blogg, Recension

Varför du ska köpa Apple TV [Video]

Det här är en högst objektiv recension av Apple TV. Mitt första videoinlägg och jag exponerar mig för er. En personifiering av Yacoub.se. Ni kommer se mina styrkor och mina svagheter. Ni kommer att bilda er en uppfattning om mig. Den här videon är har många brister, kanske saker som ni inte ser men som jag ser. Som att jag tog flera tagningar för att dölja min stamning. Saker som ni ser som jag inte ser som kommer i feedbacken hoppas jag :)

“Lajka” gärna och gå med i facebook-gruppen till höger så motiverar ni mig att fortsätta.

Standard

3 thoughts on “Varför du ska köpa Apple TV [Video]

  1. Josie-ann says:

    BRA Videoo, bra talat och härligt med lite humoristiska inslag om ditt  nikotinberoende och ostädat hem osv. Den konstruktiva kritiken blir nog bara att du bör skippa tugummit i munnen nästa gång 😉 =)

    keep it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *